Den säkraste betalningen Leverans bekvämt 100% autentisk direkt Kom och köp det!

Löparskor Herr Mizuno Wave Inspire 14 Men Blå / Vit GMpdok11

  • Artikelnr: FAMI2005
  • 1002 antal i lager
  • Tillverkad av: Mizuno

€145.39  €72.70
Spara: 50% mindre

Vänligen välj:

Lägg i korgen:



Mizuno Wave Inspire 14 Men

Mizuno löparskor för överpronerande löpare.
Skorna ger dig den dämpning och stöd du behöver samtidigt som skon är snabb och smidig. Du känner knappt skon när du springer så du kan njuta av känslan frihet i varje steg.
Wave Inspire 14 är en sko som står för stöd, dämpning, hastighet och allsidig prestanda och allt i ett super lättviktspaket. Kombinationen av slät stöd, Mizuno Wave-plattan och den nya revolutionerande U4iC-tekniken (för mindre vikt och mer komfort) ger denna sko en plats i toppen av stödsegmentet.
Den senaste Wave Inspire-modellen har ett minimalistisk ovansida som är lätt och ger dig det stöd du behöver utan onödig extravikt eller söm. Bubblor och värmeutveckling förhindras och foten hålls på plats. Den nya Smoothride-tekniken ger en jämn och smidig finish. Skon är nu också utrustad med en blåst gummisula som ersätter de tidigare, tyngre slitsålen utan att ge hållbarhet. Dessutom har skon en bredare bas i framfoten och Wave-plattan placeras ytterligare bakåt, vilket ger extra stabilitet. Mizuno Wave Inspire löpskor har en vikt på 310 gram och offset är 12 mm.



@2019 www.familjedaghemsundby.se Copyright.  . Herr . Damer . Barn . Underställ