Den säkraste betalningen Leverans bekvämt 100% autentisk direkt Kom och köp det!

Underställ Damer_Herr Compressport ArmForce Armsleeve Svart 38925396

  • Artikelnr: FAMI2692
  • 1056 antal i lager
  • Tillverkad av: Compressport

€44.70  €22.35
Spara: 50% mindre

Vänligen välj:

Lägg i korgen:Compressport ArmForce Armsleeve

Kompression, komfort och rörelsefrihet är alla garanterade, från handleden till armbågens botten och från armbågens topp till biceps och triceps för bättre prestanda, muskelskydd och återhämtning.
Denna ärm är idealisk för sport - cykling, fjällvandring, racing, svansar etc. Det komprimerar, skyddar och hjälper till att återhämta dig snabbt.
Egenskaper och Fördelar
- Förbättrad syrebildning genom optimal blodcirkulation som minimerar kramper och skador. Toxiner elimineras och återhämtning är snabbare.
- Om du konfronteras med stötar och vibrationer under ansträngning, är din arm skyddad mot smärta, kontrakturer och skador
- Med hjälp av termoelektreringstekniken säkerställer armärmarna att armen håller sig varm vid kyligt och regningt väder. Under varma årstider är armarna svala.
- Lukt och bakterier försvinner effektivt tack vare sanitiserad behandling på detta exklusiva material.
- Bra passform, vilket garanterar optimal komfort och rörelsefrihet
- Lättvikt och väldigt bekvämt
- 100% återvinningsbara.
- Längst ner på höger arm finns en del som du kan du torka bort svett med, samma funktion som ett svettarmband har. Maximal ventilation garanteras och det torkar snabbt.@2019 www.familjedaghemsundby.se Copyright.  . Herr . Damer . Barn . Underställ